O Firmie

Jesteśmy firmą od ponad 20 lat działającą w branży materiałów budowlanych. Stanowimy istotny element lokalnego rynku, gdyż jesteśmy jednym z największych centrów handlowych branży budowlanej w powiecie limanowskim.

Od 2001 roku jesteśmy Akcjonariuszem  największej w Polsce grupy sprzedażowo - zakupowej - Grupy Polskie Składy Budowlane. Współpraca z Grupą PSB poszerza nasze możliwości w zakresie działań marketingowych, profesjonalnych szkoleń dla naszego personelu jak również daje nam dostęp do szerokiego asortymentu na atrakcyjnych warunkach.

Naszym priorytetem jest zadowolenie klienta dlatego chcemy być profesjonalnym doradcą oraz służyć pomocą na każdym etapie procesu inwestycyjnego. Zarówno firmom jak i klientom indywidualnym zapewniamy fachową opiekę naszych doradców handlowych.

Siedziba firmy mieści się w Limanowej przy ulicy Piłsudskiego 14 c. Na terenie firmy znajdują się biura,  market budowlany PROFI wraz  częścią  magazynową oraz parking dla klientów.  Ponadto posiadamy oddziały handlowe w Laskowej, Pisarzowej i Ujanowicach oraz oddział w Krakowie.